Op 29 september is het zover, het Arte Festival! Een food & music festival, om zoveel mogelijk geld op te halen voor het A.R.T.E project in India. In en rond Arte’s biodiversiteitstuin kun je van 12.00u tot 17.00u genieten van live muziek, kookdemo’s en foodtrucks. Ga los met de Daredevils, die classics en actuele hits in elkaar versmelten of ga met de voetjes van de vloer met DJ Kerrle. Bekijk de dansmoves van drievoudig Nederlands Kampioen Daniel Stosic of drink een drankje onder het genot van Joel Borelli’s piano spel. De ‘shopaholics’ kunnen los bij de verschillende stands met Indiase sieraden, wijnen, oliën en nog veel meer! Voor de jongste bezoekers zijn spellen en activiteiten verzorgt, om ook hen een onvergetelijke dag te bezorgen! Kom je met ons feesten? Koop dan snel een ticket (€6,25)! En deel het festival met vrienden en familie op facebook.

Time Table

12:00-13:00        DJ Kerrle
13:00-13:45        Basement 21
13:45-14:00        Indiase Dans groep Mohini
14.00-14:30        Daniel Stosic
14:30-15:30        Joel Borelli
15:30-16:00        DJ Kerrle
16:00-17:00        Daredevils

 

Ik kom feesten!

Tickets

Ik wil graag een bijdrage doen:

Doneren

Arte Right To Education

Arte is al geruime tijd bezig om ín de groeves kinderarbeid te bestrijden. Nu wil Arte ook buiten de groeves haar steentje bijdragen. Vanuit de overheid heeft Arte ondersteuning ontvangen om kinderarbeid effectief aan te pakken. Het streven is om een ‘Child Labour Free Zone’ te creëren in de regio waar Arte haar graniet inkoopt. In een ‘kinderarbeid vrije zone’ krijgen kinderen fulltime onderwijs in formele scholen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens of meisjes, elk kind heeft immers recht op onderwijs. Het project zal starten in Ballikurava, Prakasam, in de deelstaat Andhra Pradesh in India.

Meer over het A.R.T.E project

De doelstelling van het project is tweeledig. Het eerste doel is om alle vormen van kinderarbeid en onderliggende oorzaken uit te bannen, zoals slecht betaald werk en gedwongen arbeid. Het tweede doel is om kennis te vergaren én capaciteit op te bouwen. Hierdoor wordt het risico op terugkeer van kinderarbeid beperkt na afloop van het project. Met de toenemende capaciteit en knowhow, kunnen de onderliggende oorzaken van kinderarbeid in andere regio’s waar Arte haar steen vandaan haalt, in de toekomst ook worden aangepakt.

Sponsoring

Om dit samen tot een groot succes te maken, hebben wij uw hulp hard nodig. U kunt dit op meerdere manieren doen:

  • Donatie aan de stichting NL18 TRIO 0379 2488 59, rekening nummer o.v.m. Arte for India Festival
  • Het bezoeken van het festival! Entreekosten zijn €6,25 per kaartje. Kinderen tot en met de basisschool zijn gratis.
  • Eigen sponsoractiviteit organiseren dat past binnen het festival, zoals een kookdemonstratie. Ander idee of suggestie? Laat het ons weten en we regelen voor u een verkoopstand!

Het opgehaalde geld zal gestort worden op naam van de Stichting Arte Responsible Stone Foundation. Deze stichting is speciaal opgericht voor het A.R.T.E project, zodat het ook los van Arte kan voortbestaan.

 

Indien je een bijdrage wilt leveren aan dit project, door bijvoorbeeld deel te nemen met een verkoopstand, door middel van sponsoring, het geven een kookworkshop, knuffels of fietsen te doneren: het kan allemaal.

Ik wil Arte helpen!

Neem contact met Arte op!