Vacatures

Eindcontroleur

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de laatste handelingen en controle van alle orders, gebaseerd op kwaliteit en maatvoering.

Wat breng je mee?

  • Bij voorkeur een opleiding op VMBO niveau.
  • Ervaring met natuursteen is gewenst, maar geen vereiste.
  • Enige ervaring met tekening lezen en werken met computers.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Bereidheid tot werken in tweeploegendiensten
  • Teamgeest en zelfstandigheid

Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsomstandigheden, een prettige informele werksfeer en leuke collega’s biedt Arte een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling. Kijk op onze “werken-bij” pagina om te kijken wat wij nog meer te bieden hebben.

Solliciteren

Heb je belangstelling om onze gratis saladebar te komen proberen? Stuur je CV met een korte toelichting naar personeelszaken@artegroep.nl, t.a.v. Monique Boetzkes. Of solliciteer direct hier. Voor meer informatie bel je telefoonnummer 0492 580500.

Onze medewerkers -onze bouwstenen

Onze medewerkers doen het samen. Samen zorgen we er voor dat we onze afspraken met de klant nakomen. Iedereen is even belangrijk ongeacht de werkzaamheden. Veilig werken, de juiste arbo-voorzieningen, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn bij ons de standaard.

Wij doen niet aan beoordelingsgesprekken. Wij hebben Functionerings Gesprekken, onze Feel Good gesprekken. In deze gesprekken gaan we niet een standaard rijtje af maar hebben we het ergens over. We bespreken vooral wat er goed gaat, wat de medewerker zelf vindt en natuurlijk ook over wat er beter kan.

Wanneer we nieuwe medewerkers zoeken, selecteren we vooral op de persoonlijke “klik”. Iemand moet passen in het team en moet in potentie een “Arte-hart” kunnen ontwikkelen. We verwachten daarbij de nodige flexibiliteit van de medewerker. Daar tegenover zetten wij baanzekerheid en een fijne werkomgeving.

Als jij je hierin herkent ben je de aangewezen persoon om bij Arte je steentje te komen bijdragen.

Maak alvast kennis met een aantal collega's!

 

Intern opleiden

We vinden het ontwikkelen van medewerkers enorm belangrijk. Als je gaat werken in de productie betekent dat niet dat je meteen in het diepe wordt gegooid. Persoonlijke begeleiding vinden wij namelijk heel belangrijk. Je krijgt een mentor die je begeleidt in de eerste tijd. Ook krijg je een eigen leermeester. Je hoeft geen examens te doen, maar we gaan door met het opleiden totdat je de fijne kneepjes beheerst. Als je daarna een tweede of derde opleiding wilt doen dan is daar ook ruimte voor. Op deze manier ben je op meerdere plaatsen inzetbaar en creëer je zelf meer afwisseling in je werk. 

Werken bij Arte

Werken bij Arte betekent werken in een open en informele sfeer. Door te werken met de beste mensen, met passie voor het vak, komen wij tot het mooiste eindresultaat. Gemotiveerde mensen die de juiste competenties bezitten en zich verder willen ontwikkelen. 

Een van deze medewerkers is Randy Keijzers. Werkzaam sinds 1 januari 2017 bij Arte als natuursteenbewerker. En hij geeft graag een kijkje in de keuken bij Arte. 

Werken bij Arte betekent......

Geen geschikte vacature?

Stuur je open sollicitatie in!

Open Sollicitatie

Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.