Arte is een bedrijf dat MVO hoog in het vaandel heeft staan en dus niet alleen naar haar eigen organisatie kijkt, maar vooral ook buiten de organisatie haar steentje bijdraagt aan de maatschappij.

Erik Misset

Werken bij Arte betekent......

Onze medewerkers -onze bouwstenen

Onze medewerkers doen het samen. Samen zorgen we er voor dat we onze afspraken met de klant nakomen. Iedereen is even belangrijk ongeacht de werkzaamheden. Veilig werken, de juiste arbo-voorzieningen, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn bij ons de standaard.

Wij doen niet aan beoordelingsgesprekken. Wij hebben Functionerings Gesprekken, onze Feel Good gesprekken. In deze gesprekken gaan we niet een standaard rijtje af maar hebben we het ergens over. We bespreken vooral wat er goed gaat, wat de medewerker zelf vindt en natuurlijk ook over wat er beter kan.

Wanneer we nieuwe medewerkers zoeken, selecteren we vooral op de persoonlijke “klik”. Iemand moet passen in het team en moet in potentie een “Arte-hart” kunnen ontwikkelen. We verwachten daarbij de nodige flexibiliteit van de medewerker. Daar tegenover zetten wij baanzekerheid en een fijne werkomgeving.

Als jij je hierin herkent ben je de aangewezen persoon om bij Arte je steentje te komen bijdragen.

Maak alvast kennis met een aantal collega's!

 

Arte for India Festival

Als onderdeel van de jaarlijkse vrijwilligersdag van Arte organiseerde het bedrijf op zaterdag 29 september het Arte for India festival op het bedrijventerrein van Arte. Niet alleen waren de weergoden goed gezind, de sfeer was op en top! Het doel van deze dag was om geld in te zamelen voor het Arte Right To Education project in India. Samen met de donaties die rechtstreeks zijn gedoneerd via de Arte Responsible Stone Foundation is er een totaalbedrag van € 14.326,- opgehaald. Het was een top dag! Dit is onze wijk.nl bracht verslag uit!

Bekijk hieronder de video van "Dit is onze wijk" met de hoofdact de Daredevils!

Intern opleiden

We vinden het ontwikkelen van medewerkers enorm belangrijk. Als je gaat werken in de productie betekent dat niet dat je meteen in het diepe wordt gegooid. Persoonlijke begeleiding vinden wij namelijk heel belangrijk. Je krijgt een mentor die je begeleidt in de eerste tijd. Ook krijg je een eigen leermeester. Je hoeft geen examens te doen, maar we gaan door met het opleiden totdat je de fijne kneepjes beheerst. Als je daarna een tweede of derde opleiding wilt doen dan is daar ook ruimte voor. Op deze manier ben je op meerdere plaatsen inzetbaar en creëer je zelf meer afwisseling in je werk. 

Werken bij Arte

Werken bij Arte betekent werken in een open en informele sfeer. Door te werken met de beste mensen, met passie voor het vak, komen wij tot het mooiste eindresultaat. Gemotiveerde mensen die de juiste competenties bezitten en zich verder willen ontwikkelen. 

Een van deze medewerkers is Randy Keijzers. Werkzaam sinds 1 januari 2017 bij Arte als natuursteenbewerker. En hij geeft graag een kijkje in de keuken bij Arte. 

Geen geschikte vacature?

Stuur je open sollicitatie in!

Open Sollicitatie

Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.