Wat we doen

Arte in Projecten is een onderdeel van Arte, maatwerkleverancier van steen en afgeleiden daarvan. In samenwerking met tal van opdrachtgevers realiseren wij diverse projecten, zoals uitgiftebalies en koffiecorners in kantoren, wanden, vloeren en wastafels voor hotelketens, tafelbladen voor restaurants of keukenbladen voor in grootkeukens van horecagelegenheden. Onze opdrachtgevers variëren van architecten, projectontwikkelaars tot aan interieurbouwers.

Verrassen

Wij verrassen onze opdrachtgever graag door een stapje extra te zetten, flexibel te zijn, deskundig advies te geven, afspraken na te komen, mee te denken over kleur en afwerking en de snelle levertijden van materialen. Wij sturen bij iedere offerte een werktekening mee ter controle. En – niet geheel onbelangrijk- in alles wat we doen zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheden op het gebied van mens, milieu en maatschappij. We zijn zelfs als eerste bedrijf in de branche gecertificeerd op de MVO Prestatieladder niveau 4. Iets waar we als bedrijf enorm trots op zijn!

 

Certificeringen

Arte in Projecten beschikt producten met diverse certificeringen waaronder: GreenGuard, NSF en Cradle-to-Cradle.

Van keukens en sanitair tot complete projectbouw: bij Arte in Projecten bent u aan het juiste adres voor maatwerk in graniet, composiet, keramiek, Dekton en glas.

Zie ook: Algemene Voorwaarden Arte in Projecten

Even voorstellen…

De Arte in Projecten-afdeling bestaat uit drie enthousiaste, gedreven en vakkundige mensen. We stellen ze graag aan u voor!

Hanneke van Oss

“Mijn naam is Hanneke van Oss, binnen de afdeling Projecten ga ik me bezig houden met het klantcontact, offertes en facturen en prospects van Arte in projecten."

T +31(0) 492 580 500
M +31 (0) 620 431 071
E hanneke.van.oss@artegroep.nl

Harry Cornelissen

“Ik ben Harry Cornelissen, ik ben projectleider/werkvoorbereider bij Arte in Projecten. Bij mij kun je terecht voor alle technische vragen."

T + 31 (0) 492 580 500
M + 31 (0) 613 499 899
E Harry.Cornelissen@artegroep.nl

Zico van Stratum

"Hallo ik ben Zico van Stratum en werk als tekenaar/werkvoorbereider bij de project afdeling van Arte. Ik ben sinds April 2016 werkende bij ARTE, begonnen op de tekenkamer en na 2 jaar doorgegaan naar de project afdeling. Er liggen vele uitdagingen bij de project afdeling die we samen oplossen. Elke dag komen er weer nieuwe en variërende offertes binnen waardoor het elke keer weer een verrassing is wat de dag gaat brengen!"

T + 31 (0) 492 580 500
E zico.vanstratum@artegroep.nl