Duurzaamheid

Onze steen, hoe klein ook, kan het verschil maken

In een wereld waarin duurzaamheid het issue van het moment is, wist Arte het al veel eerder dat het de toekomst is. Al sinds de oprichting in 1995, is Arte zich bewust van haar verantwoordelijkheid op het gebied van mens, milieu en maatschappij.

Besparen is onze tweede natuur. Niet alleen op milieulasten, maar ook op arbeidslasten. Samen gaan we voor een betere wereld.

Kwaliteit en service zijn onze kernwaarden. Door de jaren heen zijn we slimmer, beter en anders gaan werken. Door positief te blijven. Door te investeren in de mens en de omgeving. Innovatie is het sleutelwoord voor een duurzame wereld.

Als groenste keukenbladenleverancier van Nederland willen we alleen de beste materialen leveren. Duurzame keukenbladen, met passie voor materiaal. Gedreven door ambacht.

Leven is beleven. Geniet van Arte. 

Download hier het MVO-Jaarverslag 2015

Lees hier de twee-maandelijkse MVO nieuwsbrieven 2017

- Nieuwbrief 1

Kroon op het werk

Het MVO-Prestatieladder niveau 4 certificaat is voor Arte een kroon op het werk. In de aanloop naar de daadwerkelijke certificering werden alle inspanningen die reeds op het gebied van MVO waren verricht, uitgebreid getoetst bij de belangrijkste stakeholders. De resultaten daarvan zijn verwerkt in een nieuwe beleidsverklaring MVO, opgesteld door de directie van Arte en de interne stuurgroep Inukshuk, bestaande uit verschillende medewerkers van diverse afdelingen. Daarnaast is Arte partner van de Werkgroep Duurzaam Natuursteen. Deze organisatie zet zich in voor verantwoord en ecologisch gewonnen natuursteen en is samen gegaan met het Engelse 'TFT Responsible Stone Program', om internationaal nog meer draagvlak te creëren voor het verduurzamen van de natuursteensector.

Selecteer de gewenste toepassing

 

Selecteer de gewenste stijl